Geotekniker

Vi söker medarbetare inom dessa områden: Konstruktion, Järnväg, Väg, gata och trafik,
Mark, landskap och plan, Geoteknik, VA-teknik, Miljö, Projektledning.

Vi söker nu dig som vill vara med och utveckla vår verksamhet.

GEOTEKNIKER

Vi söker geotekniker med olika kompetenser och arbetslivserfarenhet, som känner att det är dags att ta ytterligare ett steg i sin utveckling.

Tjänsten
Som geotekniker på Sigma Civil får du vara beredd på att arbeta i olika projektformer exempelvis infrastruktur-, hus- och anläggningsprojekt. Har du ytterligare ambitioner förutom geoteknik så kan du dessutom arbeta gränsöverskridande mot andra verksamhetsområden beroende på dina önskemål och projektformer. Är du främst intresserad av att utveckla dig själv som geoteknisk specialist rekommenderar vi att du aspirerar på Sigmas tekniska karriärstege. Det innebär att du kan göra karriär inom ditt specialistområde utan att behöva tänka på det större administrativa ansvaret. Du avgör, vi vill bara ta vara på och utveckla det bästa hos just dig. Generalist eller specialist det spelar ingen roll, hos Sigma kan du vara med och påverka själv hur just din karriärväg kan optimeras.

Arbetsuppgifter
Arbetet som geotekniker innebär omväxlande och utvecklande arbetsuppgifter. Du kommer att ansvara för och utföra geotekniska undersökningar och utredningar i alla skeden. Det kan innebära planering och handläggning av geotekniskt fältarbete samt geotekniska beräkningar. Är du intresserad av geokonstruktioner kan du bli länken mellan våra konstruktörer och handläggande geotekniker. Därutöver kommer vi att bygga vidare på din profil, utifrån ditt intresse och specifika erfarenhet.

Profil

  • Du ska vara kompetent, nyfiken och professionell.
  • Du är initiativrik med stor drivkraft.
  • Du har högskoleutbildning och eller erfarenhet inom geoteknik.
  • Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska.
  • Du får gärna ha arbetat som uppdragsansvarig.

Placering
Vi söker geotekniker till Malmö, Helsingborg och Halmstad.

 

Välkommen med din ansökan

Skicka in ansökan innehållande CV och personligt brev via mejl till nicklas.wedin@sigma.se.
För närmare information kontakta Nicklas Wedin via mejl eller telefon 0730-68 17 27.

Connect

Följ oss i social media.

Snabblänkar / Genvägar