Avdelningschef Konstruktion

Vi söker nu en avdelningschef inom konstruktion som vill vara med och bygga upp framtidens teknikkonsult från grunden.

Tjänsten
Vi söker dig som vill vara med att bygga upp konstruktionsverksamheten inom Sigma Civil, främst med inriktning på projektering, byggnadsteknik, byggkontroll och andra tekniska utredningar.

Som avdelningschef blir du en nyckelperson med möjlighet att komma in i ett tidigt skede och påverka de förutsättningar, som ska styra det fortsatta arbetet. Vi siktar högt och ser därför det som merit att du har bred kompetens inom 3D-projektering och BIM. Vi ser gärna också att du kan vara en drivkraft, att i grupp, utveckla ny metoder som kan leda vår verksamhet framåt.

Arbetsuppgifter
Arbetet som avdelningschef innebär omväxlande och utvecklande arbetsuppgifter med ansvar både för personal, resultat och tjänsteförsäljning. Det kräver att man är målinriktad, initiativrik, duktig på att samarbeta och skapa relationer. Det kräver också att du ser medarbetarna som en tillgång och kan utveckla deras olika färdigheter till ett starkt team.

Profil

  • Du ska vara kunnig, nyfiken och affärsmässig.
  • Du bör ha relevant utbildning, minst 10 års erfarenhet som konstruktör och ha arbetat som chef/ledare de senaste åren.
  • Det är meriterande med en bred erfarenhet som konstruktör.
  • Du är duktig på att skapa bra samarbetsklimat, både med medarbetare och kunder.
  • Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska.

Placering
Vi söker personal till vårt kontor i Stockholm.

Välkommen med din ansökan
Skicka in ansökan innehållande CV, personligt brev och betyg från högskolan. För närmare information kontakta Anders Dannqvist, VD, på telefon 070-868 18 88 eller via e-post anders.dannqvist@sigma.se.

Connect

Följ oss i social media.

Snabblänkar / Genvägar