Teamledare Trafik

Vi söker en erfaren Trafikplanerare med 7-10 års erfarenhet som är intresserad av att vara med och bygga upp vår trafikverksamhet i Syd tillsammans med våra duktiga planerare, projektörer och landskapsarkitekter.

Teamledaren är en stödjande funktion till Avdelningschefen och har ansvaret för en grupp inom avdelningen. Teamledaren är den som ska ge gruppen stöd i det dagliga arbetet, är med och utvecklar verksamheten samt är den som leder och fördelar arbetet.

Vi har en trafikverksamhet i Väst som du kommer att arbeta tätt tillsammans med och som även kommer att stödja dig under uppbyggnadsskedet.

Du kommer att få ansvara för egna kundkontakter och vara med och utveckla verksamheten. Sigma Civil befinner sig fortfarande i ett mycket expansivt uppbyggnadsskede vilket innebär att nytänkande och kreativitet är egenskaper du kommer att ha stor nytta av hos oss. Tillsammans med övriga medarbetare kommer du att ha möjlighet att påverka avdelningens verksamhet och inflöde av uppdrag. Du kommer att jobba tätt tillsammans med övriga kompetenser inom samhällsbyggnadsuppdragen, där vi arbetar brett över våra teknikområden, vilket medför stor variation av uppdragens innehåll.

Du kommer att arbeta som uppdragsansvarig/teknikansvarig i varierande typer av uppdrag. Uppdragen är dels rena trafikplaneringsuppdrag och dels multidisciplinära uppdrag där du ingår som teknikansvarig för trafik. Du kommer även att medverka i anbuds- och säljarbete och det är en merit om du har ett utvecklat nätverk av kundkontakter.

Profil

  • Du ska vara, kompetent, nyfiken, affärsmässig och inge förtroende.
  • Du är initiativrik och har stor drivkraft.
  • Du har arbetat med marknadsföring och haft egna kundkontakter.
  • Du är duktig på att skapa relationer och bra samarbetsklimat, både inom och utom det egna kontoret.
  • Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.
  • Du har examen som civilingenjör inom samhällsbyggnad, väg- och vattenbyggnad, kommunikation, transport och samhälle eller har annan relevant utbildning.
  • Du har minst B-körkort.

Placering

Vi söker personal till vårt kontor på Dockplatsen i Malmö.

Välkommen med din ansökan.

Skicka ansökan innehållande CV och personligt brev via mejl till johan.bergstrom@sigma.se senast 31/1 2018.

För närmare information kontakta avdelningschef Johan Bergström via mejl eller telefon 070-660 97 55.

Connect

Följ oss i social media.

Snabblänkar / Genvägar