Miljö- och Hållbarhetskonsult

Vi söker dig med minst 5 års arbetslivserfarenhet inom miljö-och hållbarhetsområdet och gärna med konsulterfarenhet inom något eller några av områdena förorenad mark, verksamhetsstyrning och ledningssystem (miljö, kvalitet och arbetsmiljö)/KMA, arbetsmiljöutredningar och inomhusmiljö, byggmiljö, klimat och hållbarhet, LCA, tillståndsprövningar, miljö due diligence eller fastighetsrelaterade miljöfrågor som t.ex. certifiering.

Tjänsten
Som miljö- och hållbarhetskonsult kommer du att arbeta i stora som små uppdrag i alla skeden. I arbetet ingår många kontakter med våra kunder. Du kommer in i ett expansivt skede vilket innebär att nytänkande och kreativitet är egenskaper som är meriterande. För rätt person finns god utvecklingspotential och möjligheter att snabbt få ta ett större ansvar.

Arbetsuppgifter
Arbetet innebär omväxlande och utvecklande arbetsuppgifter i olika typer av uppdrag, både självständigt och i större projektgrupper. Det kräver att man är initiativrik, duktig på att samarbeta och skapa relationer, samt har en stor drivkraft. Våra kunder är ofta entreprenörer, fastighetsägare eller kommunal verksamhet och uppdragen är många gånger kopplade till olika typer av bygg- och anläggningsprojekt men även till drift och förvaltning.

Profil

  • Du ska vara kompetent, nyfiken, affärsmässig och inge förtroende. Vi kommer att lägga särskild vikt vid personliga egenskaper.
  • Du bör ha arbetat som uppdragsledare, med marknadsföring och haft egna kundkontakter.
  • Du är duktig på att skapa ett bra samarbetsklimat med medarbetare och kunder.
  • Som person är du resultatinriktad, lyhörd, har god pedagogisk förmåga och uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.
  • Du bör ha minst B-körkort.

Placering
Vi söker personal till vårt kontor i Stockholm.

Välkommen med din ansökan
Skicka in ansökan innehållande CV och personligt brev via mejl till johan.ehle@sigma.se. För närmare information kontakta avdelningschef Johan Ehle via mejl eller telefon 070-775 60 60.

 

Connect

Följ oss i social media.

Snabblänkar / Genvägar