Miljöhandläggare

Vi söker nu dig som vill vara med och utveckla vår verksamhet

Miljöhandläggare

Vi söker erfarna miljöhandläggare (minst 5 års arbetslivserfarenhet inom miljöområdet), gärna med inriktning mot: KMA, arbetsmiljö, klimat och hållbarhet, LCA, tillståndsprövningar eller akustik.

Tjänsten
Som miljöhandläggare kommer du att arbeta i stora som små uppdrag i alla skeden. I arbetet ingår många kontakter med våra kunder. Du kommer in i ett expansivt skede vilket innebär att nytänkande och kreativitet är egenskaper som är meriterande.

Arbetsuppgifter
Arbetet som miljökonsult innebär omväxlande och utvecklande arbetsuppgifter. Tjänsten innebär både självständigt arbete och arbete i större projektgrupper. Det kräver att man är initiativrik, duktig på att samarbeta och skapa relationer, samt har en stor drivkraft.

Profil

  • Du ska vara kompetent, nyfiken, affärsmässig och inge förtroende. Vi kommer att lägga särskild vikt vid personliga egenskaper.
  • Du bör ha arbetat som uppdragsledare, med marknadsföring och haft egna kundkontakter.
  • Du är duktig på att skapa ett bra samarbetsklimat med medarbetare och kunder.
  • Som person är du resultatinriktad, lyhörd, har god pedagogisk förmåga och uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.
  • Du har minst B-körkort.

Placering
Vi söker personal till kontoren i Västernorrland, Västerbotten, Jämtland och Norrbotten.

Välkommen med din ansökan

Skicka in ansökan innehållande CV och personligt brev via mejl till per-hakan.sandstrom@sigma.se. För närmare information kontakta Per-Håkan Sandström via mejl eller telefon 070-682 92 42.

Connect

Följ oss i social media.

Snabblänkar / Genvägar