Teknisk ledare Geoteknik

Vi söker en erfaren geotekniker med minst 15 års arbetslivserfarenhet, som känner att det är dags att ta ytterligare ett steg i sin utveckling.

 

Tjänsten
Befattning: Chef

Som teknisk ledare och geoteknik på Sigma Civil får du vara beredd på att arbeta med olika typer av projekt exempelvis infrastruktur-, hus- och anläggningsprojekt. Projekten kommer huvudsakligen att utföras i Sverige och dess närhet men internationella projekt kommer också att förekomma. Det är därför viktigt att den tekniska ledaren är bekväm med att arbeta i en internationell miljö.

 

Arbetsuppgifter
Arbetet som teknisk ledare geoteknik innebär omväxlande och utvecklande arbetsuppgifter. Du kommer att ansvara för att stötta organisationen internt samt mot kund som senior specialist. Du granskar och godkänner geotekniska dokument från kollegor och externa frågeställare. Därutöver leder du geoteknikdelar i stora samt små projekt som teknikansvarig eller som stöd för andra geotekniskt ansvariga. Det är dessutom viktigt att du vill och kan fungera som tekniskt stöd åt övriga medarbetare och medverka till deras utveckling.

Du koordinerar teknikutvecklingsfrågor tillsammans med avdelningschefer och vd. Utifrån individens kompetens och erfarenhet samt utvecklingsönskemål kan del av tjänsten involvera FoU, kommittéarbete eller liknande engagemang utanför det primära uppdraget. Du kommer till stor del själv vara delaktig i att utforma tjänsten för att ta vara på och vidareutveckla just din unika kompetens och vilken potential som du ser hos övrig geoteknikkompetens.

Profil

  • Du ska vara kompetent, nyfiken och affärsmässig.
  • Du är initiativrik med stor drivkraft.
  • Du har geoteknisk högskoleutbildning och flerårig erfarenhet inom handläggning av geoteknik.
  • Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska.
  • Du ska ha mångårig erfarenhet som teknikansvarig geotekniker.

 

Placering
Vi söker en teknisk ledare geoteknik till någon av följande orter; Göteborg, Stockholm eller Umeå.

 

Välkommen med din ansökan

Skicka in ansökan innehållande CV och personligt brev via mejl till fredrik.andersson@sigma.se

För närmare information kontakta Fredrik Andersson via mejl eller telefon 070-973 61 98, eller Jonas Wållberg på telefon 070-307 12 00

Connect

Följ oss i social media.

Snabblänkar / Genvägar