Sigma Civil fortsätter växa inom miljö och hållbarhet

Sigma Civil tar nu nästa steg i etableringen på miljö- och hållbarhetsområdet i Stockholm. Sedan 21 augusti är Johan Ehle på plats som avdelningschef för att leda denna satsning och ännu bättre kunna serva befintliga och nya kunder med miljö- och hållbarhetstjänster i Stockholm och Mälardalen.

Johan har ca 15 års erfarenhet inom miljö-/hållbarhetsområdet och har främst erfarenhet av miljö due diligence, verksamhetsstyrning (miljö, kvalitet och arbetsmiljö) samt hållbar affärsutveckling och har arbetat både som konsult i olika roller och nu senast på beställarsidan på Sweden Green Building Council.

Sigma Civil befinner sig i en mycket intressant utvecklingsfas och det är en fantastisk möjlighet att få komma in och driva arbetet inom miljö-/hållbarhetsområdet i Stockholm och Mälardalen tillsammans med mina mycket kompetenta kollegor. Utvecklingstakten inom samhällsbyggnadssektorn i regionen är enorm och vi vill bidra positivt till denna utveckling genom vår kompetens och kunskap inom miljö- och hållbarhetsområdet. ”, säger Johan.

Kontakta oss gärna om du vill följa med på resan!

Inom Sigma Civil är vi i dagsläget ca 140 anställda. Vi finns representerade med kontor och medarbetare i Stockholm, Västerås, Malmö, Halmstad, Göteborg, Karlstad och Umeå. Tillsammans har vi god nationell och regional täckning och kan erbjuda ett brett spektra av tjänster och kompetenser.

Johan Ehle, Avdelningschef Stockholm

Connect

Följ oss i social media.

Snabblänkar / Genvägar