Projektansvarig inom stadsmiljö

Vi söker dig som jobbar med projektering och är van att leda och driva projekt inom detaljprojektering från start till mål. Du har projekteringsbakgrund med intresse för processen från tidig idé till färdigbyggd anläggning. Du har lätt för att lära nya arbetssätt och att använda olika verktyg i ditt arbete.

På Sigma Civil har vi ett tydligt processtänk när vi genomför våra projekt. Vi slussar våra projekt genom faserna Analys – Koncept – Design – Projektering – Leverans där det är möjligt för oss att ge våra beställare en tydlig bild av var projektet befinner sig.

Vi har många nya projekt på gång i höst och behöver dig i vår process. Tillsammans med våra landskapsarkitekter, trafikplanerare och gatuprojektörer ska vi skapa nya fantastiska miljöer åt våra beställare och brukare.

SigmaCivil_AnnonsMalmö_Bild_800x333px_C

Tjänsten
Som projektansvarig kommer du att arbeta i alla typer av projekt och i alla skeden. Du kommer att samordna både mindre och större arbetsgrupper i våra projekt. Dessa utför vi åt statliga, regionala och kommunala kunder men också många entreprenörer och privata företag. Vi arbetar brett över både teknikområden – och landet.

Vi befinner oss i ett expansivt skede vilket innebär att nytänkande, kreativitet och driv är egenskaper som är meriterande. Detta ger dig möjlighet att verka i en expansiv organisation med många intressanta och stimulerande projekt. Du kommer att ansvara för egna kundkontakter och vara med och utveckla verksamheten.

Profil

  • Du ska vara kompetent, nyfiken och affärsmässig.
  • Du är initiativrik med stor drivkraft.
  • Du bör ha arbetat med marknadsföring och haft egna kundkontakter.
  • Du är duktig på att skapa relationer och bra samarbetsklimat, både med medarbetare och kunder.
  • Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska.
  • Du har lätt att lära nya arbetssätt och verktyg.
  • Du ska ha arbetat som projektansvarig.
  • Du har minst B-körkort.

Placering
Vi söker personal till Malmö och Helsingborg.

 

Välkommen med din ansökan

Skicka in ansökan innehållande CV och personligt brev via mejl till nicklas.wedin@sigma.se.
För närmare information kontakta Nicklas Wedin via mejl eller telefon 0730 68 17 27

 

Connect

Följ oss i social media.

Snabblänkar / Genvägar