Teamledare Trafik

Till vårt kontor i Malmö söker vi Teamledare Trafik.

Vill du vara med och påverka vår fortsatta utveckling? Sigma Civil AB befinner sig fortsatt i ett väldigt expansivt skede och söker därför ytterligare trafikplanerare till avdelningen Plan, Landskap & Trafik i Malmö. Vi sitter i fantastiska lokaler på Dockplatsen i Malmö och erbjuder spännande arbetsuppgifter med hela Sverige som arbetsfält.

I rollen som Teamledare trafik kommer du att vara med och utveckla trafikverksamheten inom Sigma Civil. Du kommer att ha stor frihet att skapa en trafikgrupp som i samarbete med övriga medarbetare påverkar avdelningens verksamhet och inflöde av uppdrag där ett av målen är att skapa en stark trafikgrupp. Du kommer att arbeta nära övriga kompetenser inom våra samhällsbyggnadsuppdrag, där vi arbetar brett över våra teknikområden, vilket medför stor variation av uppdragens innehåll.

Du har erfarenhet som uppdragsledare och teknikansvarig. Du är kompetent inom väg- och gatuutformning, trafikanalys, utredning och du har en bred syn på samhällsutvecklingen. Du har kunskap om kommuners och Trafikverkets planeringsprocess och har jobbat i allt från tidiga planeringsskeden till byggskeden. Du kommer att arbeta med egna trafikutredningsuppdrag men också med multidisciplinära uppdrag där du ingår som teknikansvarig för trafik. Du kommer att ansvara för egna kundkontakter och medverka i offert- och säljarbete.

Du har tillräcklig arbetslivserfarenhet inom trafikområdet. Du är civilingenjör eller motsvarande inom relevant område och har körkort. Egenskaper du kommer att ha användning för hos oss är entreprenörskap, engagemang, drivkraft, kreativitet och en ödmjuk inställning gentemot beställare och kollegor.

Välkommen med din ansökan

Skicka ansökan innehållande CV och personligt brev via mejl till johan.bergstrom@sigma.se
För närmare information kontakta avdelningschef Johan Bergström (johan.bergstrom@sigma.se / 070-660 97 55)

Connect

Följ oss i social media.

Snabblänkar / Genvägar