Trafikplanerare i Väst

Till vårt kontor i Göteborg söker vi senior och junior trafikplanerare.

Vill du vara med och påverka vår fortsatta utveckling? Sigma Civil AB befinner sig fortsatt i ett väldigt expansivt skede och söker därför ytterligare trafikplanerare till avdelningen i Göteborg. Vi erbjuder spännande arbetsuppgifter med hela Sverige som arbetsfält.

I rollen som senior trafikplanerare kommer du att få vara med och utveckla trafikverksamheten. Du kommer att ha en central roll på avdelningen med stora möjligheter att påverka teknikområdets utveckling.

Du kommer att arbeta som trafikplanerare och uppdragsledare i nära samarbete med andra trafikplanerare, teknikspecialister och utredare. Att driva och medverka i trafikutredningar mot kommuner, privata aktörer och Trafikverk kommer att vara en central del av ditt arbete. Andra centrala delar av arbetet är att etablera och bibehålla goda kundrelationer, finna nya uppdragsmöjligheter och bidra till den tekniska utvecklingen inom teknikområdet. Beroende på intresse och erfarenhet kan du även få möjlighet att arbeta med komplexa analyser, trafiksäkerhet, vägvisning, parkering, kollektivtrafik, mm.

Du har erfarenhet som uppdragsledare och teknikansvarig. Du har kännedom om kommuners och Trafikverkets planeringsprocess och har jobbat i allt från tidiga planeringsskeden till byggskeden. Du kommer att arbeta med trafikutredningsuppdrag men också med multidisciplinära uppdrag där du ingår som teknikansvarig för trafik. Du kommer att ansvara för egna kundkontakter och medverka i offert- och säljarbete.

Du bör ha minst fem års arbetslivserfarenhet inom trafikområdet. Du är civilingenjör eller motsvarande inom relevant område samt ha körkort. Du har ett analytiskt och strukturerat arbetssätt. Egenskaper du kommer att ha användning för hos oss är engagemang, drivkraft, kreativitet och en ödmjuk inställning gentemot beställare och kollegor.

I rollen som junior trafikplanerare kommer du få arbeta med många spännande uppdrag. Beroende på intresse och inriktning kan det handla om trafikutredningar, trafikutformningsförslag, trafikanalyser, trafiksäkerhetsanalyser, parkeringsutredningar, mm. Det kommer att finnas mycket stora möjligheter för dig att utvecklas tillsammans med våra andra mycket kompetenta och erfarna medarbetare. Detta ett riktigt bra tillfälle för dig som är i början av din yrkeskarriär som du absolut ska fånga. Du är nyutexaminerad civilingenjör eller motsvarande inom trafikområdet samt har körkort.

Välkommen med din ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, då sista ansökningsdatum är den 2 oktober. Urval och intervjuer sker löpande under processen och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.

Skicka ansökan innehållande CV och personligt brev via mejl till fredrik.johnson@sigma.se
För närmare information kontakta avdelningschef Fredrik Johnson (fredrik.johnson@sigma.se / 076-101 09 94) eller Teamledare Trafik Lars Löwenadler (lars.lowenadler@sigma.se / 072-208 22 27)

Vi undanber oss påringning från rekryteringskonsulter och annonsföretag.

Connect

Följ oss i social media.

Snabblänkar / Genvägar