Miljökonsulter förorenad mark respektive miljöbedömning

Till kontoret i Malmö söker vi i första hand två seniora konsulter med minst 5 års erfarenhet som konsult och uppdragsledare inom något av områdena förorenad mark respektive miljöbedömningar/tillståndsprövningar.

Tjänsten
Du kommer att arbeta som uppdragsledare i stora som små uppdrag i alla skeden. I arbetet ingår många kontakter med våra kunder. Du kommer in i ett expansivt skede vilket innebär att nytänkande och kreativitet är egenskaper som är meriterande. För rätt person finns god utvecklingspotential och möjligheter att snabbt få ta ett större ansvar.

Arbetsuppgifter
Arbetet innebär omväxlande och utvecklande arbetsuppgifter i olika typer av uppdrag, både självständigt och i större projektgrupper. Det kräver att man är initiativrik, duktig på att samarbeta och skapa relationer, samt har en stor drivkraft. Våra kunder är ofta entreprenörer, fastighetsägare eller kommunal verksamhet och uppdragen är många gånger kopplade till olika typer av bygg- och anläggningsprojekt men även till drift och förvaltning.

Profil

  • Du ska vara utbildad civilingenjör/högskoleingenjör, naturvetare, miljövetare eller likvärdig utbildning.
  • Du ska vara kompetent, nyfiken, affärsmässig och inge förtroende. Vi kommer att lägga särskild vikt vid personliga egenskaper.
  • Du skall ha arbetat som uppdragsledare, med marknadsföring och haft egna kundkontakter.
  • Du är duktig på att skapa ett bra samarbetsklimat med medarbetare och kunder.
  • Som person är du resultatinriktad, lyhörd, har god pedagogisk förmåga och uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.
  • Du bör ha minst B-körkort.
  • För rollen som uppdragsledare inom miljöbedömning/tillståndsprövning är GIS-kunskap meriterande.

Placering
Vi söker personal till vårt kontor i Malmö.

Välkommen med din ansökan

Skicka in ansökan innehållande CV och personligt brev via mejl till johan.bergstrom@sigma.se senast den 26 november 2018. Skriv i mailet vilken av tjänsterna Du söker: förorenad mark eller miljöbedömning.
För närmare information om tjänsterna kontakta avdelningschef Johan Bergström via mejl eller telefon 070-6609755. Alternativt teamledare för Miljö syd Patricia Brobeck: patricia.brobeck@sigma.se, 0729-643406.

Connect

Följ oss i social media.

Snabblänkar / Genvägar